Terapeut Rebecka

Välkommen till

Rebecka Sandelin

Dipl. Samtalscoach

Dipl. ParrelationscoachÄr du nyfiken på att nå din yttersta potential? Har du kört fast i livet? Eller står du kanske inför ett avgörande beslut? Vilken målsättning du än vill jobba med får du hjälp att hitta din egen inre kraft och att nå dina drömmars mål. Det är en spännande förändringsresa mot en ny verklighet som du får stöd att ta dig igenom på ett varsamt och utforskande sätt.


Hur går det till?

Jag erbjuder samtalscoachning för dig som vill utveckla modet att våga leva efter den innersta viljan, samt för dig som är redo att skapa nya vägar framåt i livet – både i karriären och i privatlivet. Psykosyntesen ligger till grund för coachningen och vi arbetar tillsammans med beprövade metoder för att nå dina mål. Det är viktigt att du som klient känner dig trygg under hela processen och att vår relation bygger på förtroende.


Första gången ägnar vi den mesta delen av tiden till att bekanta oss med varandra. Du får dela med dig av din livssituation och vi utforskar var du befinner dig idag. Vi kartlägger områden i livet som behöver få vara i fokus för coachningen och går igenom hur vårt samarbete kan komma att se ut. Det är viktigt att du går ifrån sessionen med en tydlig känsla av förväntningar på vad kommande sessioner kommer att leda till.
Kontakt och bokning


Ring  070 1680870


Mail:

rebecka@synchronic-management.se