Dr. (Vaidya) Tejal Athavle-Limaye

Ayurveda Doctor och Panchakarma specialist

Mobile: +46 (0) 720 016 403
Website: www.ayurvedawithtejal.com
E-post: tejal.limaye@gmail.com

Boka din tid direkt!

 Jag heter Tejal Athavle-Limaye och är en certifierad ayurvedisk läkare (Vaidya) ursprungligen från Indien. Jag har fullgjort min examen i bachelor i ayurvedisk medicin och kirurgi (B.A.M.S.) vid University of Mumbai, Indien. Senare har jag också avlagt doktorsexamen vid  Panchakarma (P.G.P.P)  University of Pune, Indien.

Jag erbjuder Ayurvedaconsultation på Salve Hälsocenter, Stockholm och på Odenplans Naturhälsa, Stockholm, Panchakarma Behandlingar vid Vedanam, Stockholm. Jag har utövat Ayurveda i mer än 15 år och levt efter Ayurvedas principer i över 20 år.

Ayurvedas kraft är att lära sig att utöva den varje dag. Denna visdom praktiserar en medvetenhet om friska vanor som blomstrar och växer för att skapa en varaktig hälsa.

Ayurveda har lärt mig hur man bor i enlighet med naturens rytmer, hur man äter säsongsmässigt för bättre hälsa och hur man prioriterar självomsorg så att du har rikligt med energi att ta hand om din familj och dina kunder.

Mitt mål är att stödja dig för att hitta den balans och hälsa du vill ha i ditt liv. I vår moderna värld vill vi alla ha mer tid, mer utrymme och mer glädje. Jag kan hjälpa dig att återkräva dessa grundläggande behov för att skapa en djupare och bestående hälsa.

 

 

 

 

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.