Linda Cilia Stenback
Zonterapeut & Massageterapeut

lindacilia@outlook.com

073-679 28 79


Boka tid

 

Linda Cilia Stenback Zonterapeut och Massageterapeut

Jag är Massageterapeut, utbildad på Axelsons Institut i Stockholm där jag också läser till Cert. Zonterapeut. Eftersom jag är i slutet av min utbildning så erbjuder jag rabatterade priser fram till September då jag är färdig Zonterapeut. I många av mina behandlingar kombinerar jag gärna dessa två terapier beroende vad du söker för.

Under hösten kommer jag även att erbjuda öronakupunktur.

Jag arbetar med nedanstående behandlingar:

  • Klassisk Massage
  • Zonterapi fot
  • Zonterapi Ansikte
  • Behandlande Massage
  • Fot & Underbensmassage
  • Kombination Behandlande massage och Zonterapi

 

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.